Кошик
2731 відгук
+380 (67) 433-03-37
+380 (93) 256-88-95
+380 (67) 433-04-37
«ВЕТАПТЕКА» vetapteka.vinnica.ua
Кошик

Фермент рідкий для сиру та бринзи Супер Лакта 90мл

66 ₴

  • Готово до відправки
  • Код: 28894
Фермент рідкий для сиру та бринзи Супер Лакта 90мл
Фермент рідкий для сиру та бринзи Супер Лакта 90млГотово до відправки
66 ₴
+380 (67) 433-03-37
-Viber
  • +380 (93) 256-88-95
  • +380 (67) 433-04-37
    -Viber
+380 (67) 433-03-37
-Viber
  • +380 (93) 256-88-95
  • +380 (67) 433-04-37
    -Viber
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Фермент рідкий для сиру та бринзи Супер Лакта 90мл

 Призначений для приготування сиру і бринзи.Мікробіальний ренін "Супер Лакта", є ферментом для згортання молока і подальшого виробництва сирів різних сортів. Мукорпепсін (грибна закваска) виходить з грибів Mucor pusilusіМucor miehei.

Застосовується в харчовій промисловості в якості замінника сичужних ферментів тваринного походження. За амінокислотним складом мікробної ренін порівняємо з сичуговим яловичим пепсином (в народі багато так і називають його " сичужний пепсин", або ", сичуг",), який виділяють з слизової шлунка (сичуга) молодих жуйних тварин (телят, ягнят).

У свою чергу мікробіальних пепсин  "Супер Лакта", не містить в своєму складі ферментів тваринного походження. З огляду на те, що грибна сирна закваска "Супер Лакта", проводиться за допомогою ферментації чистої культури харчового гриба Rhizomucor Mieheiі молокосвёртивающего ферменту Mucorpepsin, який в свою чергу теж виходить з грибів, в результаті кінцевий продукт (мікробіальних пепсин) на відміну від сичужного, є виключно рослинною продуктом.

Спосіб приготування:

1.Приготувати розчин ферменту. Для цього необхідно -, розчинити вміст пакета в 250 мл води.

2. Нагріти свіже домашні не кип'ячене молоко до температури від 30 до 34 градусів

3. Додати 250 мл розчину в 100 л молока або 25 мл розчину в 10 л молока

4. Дати настоятися близько 20 хв.

5. Процідити через марлю.

Надати форму.

Для додання особливого смаку в молоко можна додавати улюблені спеціі.Рекомендована доза «, Лакта», для виробництва твердих сичужних сирів від 5 до 8 грам на 1 000 кг переробляється молокосуміш.

У разі, якщо швидкість згортання не важлива, кількість внесення «, Лакта», можна набагато зменшити.

Особливі вказівки:

не містить генно-модифікованих організмів (ГМО), є продуктом виключно рослинного походження, може використовуватися для приготування сирів з овечого, козячого, буйволиного і коров'ячого молока. Одного флакона вистачає на 150 л. молока.

Товар сертифікований.

Термін зберігання: 2 роки

Інформація для замовлення
  • Ціна: 66 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner